Name day

Today is 2021. March 02., Tuesday. Congratulations our all Lujza name visitors.

For reading the english contents, please click on the sitemap menu on the bottom.

Vote

Kérlek, segíts szavazatoddal! Milyennek tartod az ayurvedika.hu-t?
 

Ayurvedika a Facebook-on
Jelenleg a csevegőben tartózkodik:

Nincs senki online

Ayurveda in pictures

ayurveda_ke...
Image Detail

Daily joke

There are no translations available.

A gyermek lázasan fekszik, a vizsgálat végén megkérdi az orvost:
- Tessék hozzám őszintének lenni! Tessék megmondani a szomorú igazságot! Erős vagyok, el tudom viselni! Mikor kell iskolába mennem ?

Google Translate

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Daily wisdom

There are no translations available.

A hit szóra és cselekvésre bírja az embert. A helyes hittel élő ember ezért szavaiban és tetteiben is gyümölcsöző, míg a helytelen hittel élő ember nem hoz , legfeljebb csak vad gyümölcsöt, sorsa a szenvedés.

Napi dilemma

The dilemma of the recovery
You may decide every day whether you are going to recover from your illness, and your faith fulfills your topmost will, or you fly from method onto a method doubtfully, and the chance onto the success is ever smaller because of your unbelief.
Zártkörű cikkek Print E-mail
Written by Ayurvéda portál   
There are no translations available.

Kedves ayurvedika.hu látógatók!

A következő héttől kezdve megjelentetünk az eddigieknél sokkal mélyebb tartalmú cikkeket, amelyek információtartalma igazán kulcsfontosságú az élet megértéséhez. Néhány érdekesnek tűnő cikken kívül (pl.: jóslatok, tanmesék) eddig is olyan gondolatok "hangzottak el", amelyek nem más tollából születtek, erre az ayurvéda portál szerkesztősége a jövőben is törekedni fog. Egyes cikkek tartalma a jövőben olyan információkat és olyan mély tudást tartalmaz, amelyet csak olyan embereknek szeretnék megosztani, akiket a valódi tudásvágy vezérel.  

Ennek érdekében az alábbi döntéseket hoztam:

  • Az ayurvedika.hu-n továbbra is közzéteszünk az eddigiekhez hasonló írásokat, 
  • Egyes választott tagoknak közzéteszünk zártkörű (nem nyilvános) írásokat is, amelyeket fentebb említettem.
  • A zártkörű írásokhoz kezdetben ayurvedika (Horváth-Kovács Diána) és jó magam adunk jogosultságokat.
  • Az első jogosultságokat a fórumon és csevegőben végzett aktivitás alapján osztjuk ki. A kiválasztás módszerének titka nem a részvétel sűrűségben, inkább minőségében rejlik. A kiválasztási folyamatban semmilyen módon nem szerepel az, hogy ki-kinek ismerőse, rokona, stb.
  • Azok a tagok, akik jogosultságot kaptak a zártkörű cikkekhez, a későbbiekben bizalmat kapnak ahhoz is, hogy azokhoz más embereknek ő maguk adjanak jogosultságot, így a zárt szekció előbb-útóbb meghívásos alapon fog működni.

Szeretném, ha megértené mindenki, hogy a fenti akcióval az a célom, hogy itt az ayurvedika.hu-n kialakuljon (akár a semmiből is) egy olyan szellemiség, ami más, mint amit a világban tapasztaltok. Az is szeretném, ha megértenétek, hogy mindez értetek és nem értem van, ugyanis én a közeljövőben abbahagyom az írást, majd utána kis idővel az ayurvedika.hu-t is elhagyom, mert nem célom ez weblap sem. Addig sem várok senkitől semmit. Nem akarok pénzt keresni rajtatok, nem szeretném ha a nevemet Istenítenétek, egyszerűen meg akarom adni az esély, hogy legyen ezen a földön másként gondolkodó emberek közössége is. Szeretnék egy kavicsot dobni a tó vízére, amely a csobbanás után nagy távolságra hullámzik tovább körgyűrűben.

Soha nem volt célom a tömeg sem, magasztosabbnak tartom a sokaságnál a minőséget. Ha pusztán három ember az, akit felráztak a cikkek mondanivalói, akkoz azért a három emberért érdemes volt... Tudom, hogy többen lesznek, mert az emberekből nem veszett ki az igazság. Bár ezidáig nem kaptak alternatívát, így meg kellett elégedniük azzal, hogy ezoterikus próféták tanították őket...

 

Daily caution

There are no translations available.

Óvakodj a képmutatástól! Ha gyengébb vagy a leggyengébbek között, és legkisebb a legkisebbek között, sok ember indul meg szánalomra és megvetésre irántad. Azonban mindegyiknél nagyobb és erősebb leszel, ha gyengeségedet megmered vallani a világnak. Az ember ereje az őszinteségében rejlik, nem a beszédében.

Téves mondások

Gyakran élek lelki életet...
There are no translations available.

Gyakran élek lelki életet... Tévedsz. Valójában az ember vagy lelki életet él, vagy test szerintit. Ha lelki életet él, akkor a lélek igazságainak áldoz, ha testit, akkor a test vágyainak. Az ezoterikus módszerek nem jelentenek lelki életet, mégha enyhítik is olykor a test szenvedését.