Name day

Today is 2021. October 26., Tuesday. Congratulations our all Dömötör name visitors.

For reading the english contents, please click on the sitemap menu on the bottom.

Vote

Kérlek, segíts szavazatoddal! Milyennek tartod az ayurvedika.hu-t?
 

Ayurvedika a Facebook-on
Jelenleg a csevegőben tartózkodik:

Nincs senki online

Ayurveda in pictures

ayurveda_ke...
Image Detail

Daily joke

There are no translations available.

- Mi történt velem? - dünnyögi a műtét után magához térő beteg.
- Baleset érte, és megoperáltuk.
- Tehát most kórházban vagyok?
- Igen, nagyobbrészt!

Google Translate

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Daily wisdom

There are no translations available.

Ne legyen, csak egy mércéd. Amilyen mércével mérsz a rokonoknak és ismerősöknek, olyan mércével mérj az idegeneknek és az ellenségeknek is. Ha követed ezt a törvényt, hamar eléred a mennyek országát.

Napi dilemma

The dilemma of the would-be suicide
You may decide whether you escape to the death because of your suffering, and then much bigger suffering waits for you in the hell from the current one, or you take responsibility for your life finally, and even if slowly, but you solve the reason of the pain that resides in you.
Zártkörű cikkek Print E-mail
Written by Ayurvéda portál   
There are no translations available.

Kedves ayurvedika.hu látógatók!

A következő héttől kezdve megjelentetünk az eddigieknél sokkal mélyebb tartalmú cikkeket, amelyek információtartalma igazán kulcsfontosságú az élet megértéséhez. Néhány érdekesnek tűnő cikken kívül (pl.: jóslatok, tanmesék) eddig is olyan gondolatok "hangzottak el", amelyek nem más tollából születtek, erre az ayurvéda portál szerkesztősége a jövőben is törekedni fog. Egyes cikkek tartalma a jövőben olyan információkat és olyan mély tudást tartalmaz, amelyet csak olyan embereknek szeretnék megosztani, akiket a valódi tudásvágy vezérel.  

Ennek érdekében az alábbi döntéseket hoztam:

  • Az ayurvedika.hu-n továbbra is közzéteszünk az eddigiekhez hasonló írásokat, 
  • Egyes választott tagoknak közzéteszünk zártkörű (nem nyilvános) írásokat is, amelyeket fentebb említettem.
  • A zártkörű írásokhoz kezdetben ayurvedika (Horváth-Kovács Diána) és jó magam adunk jogosultságokat.
  • Az első jogosultságokat a fórumon és csevegőben végzett aktivitás alapján osztjuk ki. A kiválasztás módszerének titka nem a részvétel sűrűségben, inkább minőségében rejlik. A kiválasztási folyamatban semmilyen módon nem szerepel az, hogy ki-kinek ismerőse, rokona, stb.
  • Azok a tagok, akik jogosultságot kaptak a zártkörű cikkekhez, a későbbiekben bizalmat kapnak ahhoz is, hogy azokhoz más embereknek ő maguk adjanak jogosultságot, így a zárt szekció előbb-útóbb meghívásos alapon fog működni.

Szeretném, ha megértené mindenki, hogy a fenti akcióval az a célom, hogy itt az ayurvedika.hu-n kialakuljon (akár a semmiből is) egy olyan szellemiség, ami más, mint amit a világban tapasztaltok. Az is szeretném, ha megértenétek, hogy mindez értetek és nem értem van, ugyanis én a közeljövőben abbahagyom az írást, majd utána kis idővel az ayurvedika.hu-t is elhagyom, mert nem célom ez weblap sem. Addig sem várok senkitől semmit. Nem akarok pénzt keresni rajtatok, nem szeretném ha a nevemet Istenítenétek, egyszerűen meg akarom adni az esély, hogy legyen ezen a földön másként gondolkodó emberek közössége is. Szeretnék egy kavicsot dobni a tó vízére, amely a csobbanás után nagy távolságra hullámzik tovább körgyűrűben.

Soha nem volt célom a tömeg sem, magasztosabbnak tartom a sokaságnál a minőséget. Ha pusztán három ember az, akit felráztak a cikkek mondanivalói, akkoz azért a három emberért érdemes volt... Tudom, hogy többen lesznek, mert az emberekből nem veszett ki az igazság. Bár ezidáig nem kaptak alternatívát, így meg kellett elégedniük azzal, hogy ezoterikus próféták tanították őket...

 

Daily caution

There are no translations available.

Vigyázz! Az igazságnak a teremtménye is igazság. Amikor pedig tetteiddel bebizonyítod magadnak, hogy hazug vagy, még akkor is közel van a halálod, ha nem tudtad azt, hogy hazudsz.. Jobb gyengének, szegénynek, vaknak és sántának lenni, mint erősnek, gazdagnak, látónak és ügyes járásúnak mutatkozni, ha nem vagy az. Ez az örök élet egyik záloga! 

Téves mondások

Lehet, jobban hiszek ...
There are no translations available.

"Én nem járok templomba, de lehet jobban hiszek, mint aki jár..." - Nem hiszel, Istenben hinni azt jelenti, hogy követni az ő útját és keresni őt mindenben. Nem az a hitlenséged, hogy nem jársz templomba, ha nem az, hogy nincs teljes meggyőzödésed, hogy az helyes. A "lehet" szócska mindent elárul a hitedről!